Kontakta mig för fika, frågor eller offert!

Sund Studio
Nygatan 24
352 31 Växjö

Vem är Ebba Sund?

Det hela började…

med en omåttlig nyfikenhet och ett himla fipplande framför datorn när jag som 12-åring upptäckte videoredigeringsprogrammet ”Movie Maker” som fanns förinstallerat på datorerna på den tiden. Jag satt i timmar och redigerade snuttar av film som egentligen var skräp bara för att jag var fascinerad av hur jag kunde berätta med takt, ljud och bild. Två år senare fick jag mina första systemkamera och fastnade då för den stilla bilden.

Ett antal år senare hittade jag en utbildning på universitetet som innehöll alla de bitarna som jag tycker är spännande.

Detta har så småningom mynnat ut i företaget Sund Studio där jag nu spenderar mina dagar med att göra det jag älskar mest – kreativa arbeten! Jag älskar att bolla idéer för att sedan kunna förmedla den på ett vackert och personligt sätt. Man kanske skulle kunna kalla mig perfektionist, och då hade man nog haft ganska så rätt. Jag skapar i alla fall alltid med två skopor ambition och en nypa magi. Vare sig det gäller hemsidor, fotografering eller grafiskt material så är min förhoppning att alltid kunna hitta det där lilla extra. 

Ska vi ta en kopp kaffe?

© 2021. Sund Studio AB.