Vem är jag och hur når du mig?

Här finns jag!

Sund Media
Nygatan 24
352 31 Växjö

Vem är Ebba Sund?

Det hela började…

med en omåttlig nyfikenhet och ett himla fipplande framför datorn när jag som 12-åring upptäckte videoredigeringsprogrammet ”Movie Maker” som fanns förinstallerat på datorerna på den tiden. Jag satt i timmar och redigerade snuttar av film som egentligen var skräp bara för att jag var fascinerad av hur jag kunde berätta med takt, ljud och bild. Jag minns att jag var extra stolt när jag fick visa upp en filmsnutt via en projektor på ett släktkalas och fick beröm (Om jag skulle se den filmen nu så tror jag att jag skulle dra ett täcke över huvudet). Två år senare fick jag mina första systemkamera och fastnade då också vid den stilla bilden.

Samtidigt som jag intresserade mig för film och foto spenderade jag dagarna i skolan med att måla akvarell och älskade att få skapa och låta kreativiteten flöda. Ett tag tog den sig i formen av skådespeleri.

Ett antal år senare hittade jag en utbildning på universitetet som innehöll alla de bitarna som jag tycker är spännande.

Detta har så småningom mynnat ut i företaget Sund Media där jag nu spenderar mina dagar med att göra det jag älskar mest – kreativa arbeten! Jag älskar att bolla idéer för att sedan kunna förmedla den på ett vackert och personligt sätt. Man kanske skulle kunna kalla mig perfektionist, och då hade man nog haft ganska så rätt. Jag skapar i alla fall alltid med två skopor ambition. Vare sig det gäller film, foto eller grafiskt material så är min förhoppning att det ska kännas personligt och kanske en nypa magiskt. 

Ska vi ta en kopp kaffe?

© 2020. Ebba Sund Media AB.